Directori noi la şcolile Băluşeşti şi Români

1

Ieri, în şedinţa Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar al Judeţului (ISJ) Neamţ s-au luat două decizii de schimbare din funcţie. Directoarea Elena Antăl de la Şcoala Băluşeşti, reclamată de aproape tot corpul profesoral pentru management defectuos, luare de mită şi nepotism, a fost demisă din funcţie. În locul ei va veni, la propunerea Consiliului profesoral din şcoală, ca interimar până la organizarea concursului, profesoara de biologie Adriana Mihaela Asaftei.

La Şcoala Gimnazială „Gheorghe Nicolau” Români, directoarei Mihaela Rotaru i se reproşează, pe lângă management iresponsabil, “o lipsă totală de colaborare cu Consiliul Local Români, aşa cum scrie şi în motivaţia trimisă la minister”, după cum a precizat Viorel Stan, inspectorul general şcolar al judeţului. Am încercat să aflăm de la primarul de Români (PSD)Constantin Manole în ce anume consta relaţia foarte tensionată dintre fosta directoare şi aleşii comunali, însă dumnealui a refuzat să ne “lumineze”: “Nu pot să vă spun aşa ceva!”. O fi din cauză că directoarea demisă avea carnet de membru PNL?

Profesoara pentru învăţământul primar Mihaela Aldea, care are studii superioare, a fost numită cu statutul de interimar până la concurs, pe această funcţie la Şcoala Români.

Sursa: Ceahlaul

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. giumbix spune

    Tovarasul de la partid si pus de partid , schimbati si prin Piatra Neamt, unii din directorii care nu se mai satura de plocoane (lanturi groase de aur) cu ocazia zileler de nastere , vezi cazul din aceste zile de la Cartianu , cutuma ce se perpetueaza de ani de zile !!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate