Un barbat si-a lovit fosta sotie la locul de munca, pe fondul unor neintelegeri mai vechi

1

Vineri 15 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, o patrulă de jandarmerie, în timp ce executa acţiuni specifice de asigurare a ordinii publice în mun. Piatra Neamţ, a fost solicitată la un bar situat pe str. Petru Movilă, pentru aplanarea unui conflict.
Jandarmii s-au deplasat la locul indicat, au aplanat conflictul, constatând că vinovat este Vasile A., de 42 de ani, din Piatra Neamţ. Acesta s-a deplasat la locul de muncă al fostei soţii, la barul menţionat anterior, unde, pe fondul unui conflict mai vechi legat de creşterea copiilor, a lovit-o peste faţă, aceasta dezechilibrându-se, moment în care s-a rănit la un picior.
A fost sesizat Serviciul de Ambulanţă Neamţ, care s-a prezentat la faţa locului cu un echipaj medical pentru acordarea primului ajutor, după care femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Neamţ – Secţia UPU, în vederea efectuării unor investigaţii medicale mai amănunţite.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi infracţiunea de lovire, dosarul fiind înaintat la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. racariu george spune

    MOLDOVENI

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate