Perchezitie romaneasca la Mararu

2

Mai in gluma , mai in serios , in orice comuna din judetul Neamt , cand un taran vrea sa omoare un alt taran , pune mana pe topor si se deplaseaza la domiciliul victimei rezolvand problema . Interlopii nemteni , se pare ca nu au fost in stare sa faca in ani de zile cu armament si explozibil ce face un taran beat cu un topor in mana in cinci minute .
Uitand pamfletul de mai sus , structurile statului au trecut in sfarsit la treaba deranjandu-i pe cei pe care autoritatile locale nu prea aveau cum sa-i deranjeze cum este si domnul Mararu care a primit o vizita din partea politistilor ce doreau sa il perchizitioneze .

Dupa perchezitie , domnii cotrobaitori de la Bucuresti si-au uitat sculele la locul perchezitiei . Bine ca nu l-au uitat pe Mararu .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. IONUT CORFU (nationalistu`) spune

    Dupa cum puteti vedea nu a uitat nimeni nimic.A folosit-o si a lasat-o temporar pana ce a avut nevoie de ea in apartament.

  2. E manevra la fratii mei spune

    In sfarsit se face DREPTATE!!! 29 DE ZILE DE AREST PENTRU MARARU!!! FELICITARI TRIBUNALUL BUCURESTI. Savedem ce spune Curtea de Apel ca e cu recurs. E inceputul sfarsitului….5-15 ani puscarie pentru faptele incriminate. Mult suuces la parnaie baieti

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate