Culita Tarata – Singur pe lume

1

Tot urmarim de ceva vreme un razboi ciudat intre Culita Tarata si Gheorghe Stefan, care prin supusii lor mai slugarnici sau mai razboinici incearca sa puna mana , sa administreze sau sa faureasca lucruri frumoase pentru noi amaratii platitori de taxe si impozite .
Ce este interesant este faptul ca in dinamica acestui conflict am vazut la inceput un Gheorghe Stefan inconjurat de o mana de slugi si un Culita Tarata calare pe val cu mai toata lumea de partea lui .
In timp , lucrurile au luat-o razna pentru domnul Culita Tarata , prost consiliat sau prea sigur pe el . Astfel, astazi a ajuns in situatia in care PDL-ul ce l-a sustinut pentru functia de presedinte de CJ este contra lui , PPDD-ul de asemenea , PSD-ul s-a intors si el cu spatele , PNL-ul la fel, iar pe tot acest tablou negativ vedem  cum chiar propriul sau partid, UNPR-ul tace malc , consilierilor judeteni UNPR parca le-a luat cineva darul vorbirii neintervenind cu absolut nimic in spatiul public pentru a-si apara seful , cei pusi in diferse functii de UNPR , recte Culita Tarata , nici ei nu vor sa il ajute cu nimic , nu scot public nici un act care sa incrimineze jaful facut de PDL-isti si trustul media din curtea domnului Culita Tarata nu sare sa il apere cu nimic, ba mai mult de atat, evita preluarea subiectelor ce l-ar avantaja pe presedintele  CJN .
Nu a ajuns domnul Culita Tarata sa-i plangem noi de mila dar chiar ne gandeam ca in dinamica acestui conflict sa luam ceva interviuri la cativa oameni care sa fie de partea sa, dar ce sa vezi , nu am gasit , mai toata lumea este rezervata , sta sa vada ce se va intampla, semn ca nu prea mai au incredere in capacitatea lui de a se redresa .
Desigur ca statutul de „Singur pe lume” i se datoreaza in mare parte domnului Culita Tarata care a facut greseala dupa greseala si asa va continua pana la infrangerea finala, daca nu cumva intr-un exces de furie va da din nou mana cu PDL si atunci sa vezi distractie .
Vom asista in curand la schimbarea unor reguli la CJN prin care se va lua pixul de la presedinte si se vor acorda atributii vicepresedintilor de catre majoritatea consiliului judetean si de abia atunci vom vedea pe cine va pune noua majoritate in functia de County Manager, caci aici e adevarata smecherie si de la acest County Manager a plecat si cearta lui Culita Tarata cu Gheorghe Stefan .
Pana atunci, daca domnul Culita Tarata nu reuseste sa isi faca un batalion cu care sa lupte sau macar un mic comando, va fi spulberat de gloata de papusi manipulate de papusarul microbist .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. marius spune

    ” Ei, bobocule, apăi cum le știi dumneata toate, mai rar cineva”.
    I. L. Caragiale,” O noapte furtunoasa”.
    Da’bobocule,n-ai oarece (nume),pseudonim ???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate