Sens unic inversat pe străzile Alexandru Lăpușneanu și Profesor Ion Negre

0

Începând de astăzi, luni, 7 octombrie a fost inversat sensul de circulație pe străzile Alexandru Lăpușneanu, Profesor Ion Negre, Bradului și Plugarului. Pe strada Alexandru Lăpușneanu,  inversarea sensului unic s-a realizat și pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Liliacului (zona Creșa Precista) și intersecția cu strada Profesor Ion Negre. Echipele societății Publiserv au intervenit în ultimele zile pe acest sector cu premarcaj/marcaj rutier, înlocuire indicatoare și  delimitarea locurilor de parcare, astfel încât, circulația rutieră se va realiza dinspre centrul orașului, spre cartierul Precista. Într-o primă etapă, sensul unic a fost inversat pe strada Al. Lăpușneanu  pe tronsonul dintre intersecția cu străzile Mihail Sadoveanu și Liliacului (prin fața Liceului Economic).

 Lucrările de reconfigurare rutieră au fost executate până acum pe străzile Calistrat Hogaș,  Oituz, Alexandru cel Bun, Poștei și Liliacului. Aceste modificări sunt prevăzute în planul avizat de Poliția Rutieră și de Comisia pentru analiza și asigurarea fluidizării circulației rutiere în municipiul Piatra-Neamț.  

Conform acestui plan, a fost schimbată direcția de circulație, cu sens unic pe următoarele străzi: Calistrat Hogaș – Alexandru Lăpușneanu – Prof. Ion Negre – Bradului – Plugarului – Liliacului – Oituz – Alexandru cel Bun și Poștei.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate