Bărbat lovit pe terasa unui bar din Neamț

0

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe terasa unui bar din localitatea Budești are loc un conflict.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat de 40 de ani se afla pe terasa unui localul, din comuna Făurei, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 61 de ani, din aceeași localitate, i-ar fi aplicat o lovitură în zona feței.

Bărbatului de 40 de ani i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii  26 din 2024, acesta declarând faptul că nu dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu.  În acest context i-a fost înmânat formularul de cerere pentru emiterea unui ordin de protecție.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe iar la data de 30 septembrie a.c. au dispus reținerea pentru 24 de ore, a bărbatului de 61 de ani.

Sursa: IPJ Neamț

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate