Adrian Niță, mesaj emoționant de Ziua Internațională a Vârstnicilor: „Voi fi mereu alături de dumneavoastră!”

0

De Ziua Internațională a Vârstnicilor, Adrian Niță a transmis un mesaj plin de emoție și recunoștință tuturor seniorilor din Piatra-Neamț și din întreaga țară. În cadrul unui eveniment organizat de Organizația de Seniori Piatra Neamț a PSD, Niță a fost înconjurat de colegi și lideri locali, printre care președintele seniorilor nemțeni Neculai Pușcașu, vicepreședintele CJ Adrian Păduraru și Neculai Chirilă, gazda evenimentului.

„De Ziua Internațională a Vârstnicilor, doresc să le adresez tuturor seniorilor din Piatra Neamț și nu numai cele mai calde urări de sănătate și fericire! Alături de colegii mei, am avut bucuria de a participa la manifestarea organizată de Organizația de Seniori Piatra Neamț a PSD. Am fost profund emoționat și copleșit de căldura și sinceritatea cu care am fost primit de acești oameni minunați. M-a impresionat să văd atât de mulți vârstnici cu zâmbetul pe buze, fericiți într-un mod autentic, nu formal.”

Atmosfera evenimentului a fost încărcată de bucurie, energia pozitivă a seniorilor fiind remarcată de Adrian Niță. El a subliniat faptul că acești oameni, prin optimismul și căldura lor, i-au întărit convingerea că, în calitate de primar, trebuie să acorde o atenție sporită nevoilor și problemelor lor.

„Această energie pozitivă îmi întărește convingerea că, în calitate de primar, trebuie să acord o atenție deosebită problemelor lor și să fac tot ce îmi stă în putință pentru a le îmbunătăți calitatea vieții. Voi fi mereu alături de dumneavoastră!”, a adăugat Niță, mulțumindu-le seniorilor pentru acest moment de neuitat.

Ziua Internațională a Vârstnicilor reprezintă un prilej important pentru a onora și a sărbători contribuția pe care seniorii au avut-o de-a lungul vieții lor în comunitate. Adrian Niță a reafirmat angajamentul său de a le oferi sprijin și atenție celor care au pus bazele prezentului nostru, mulțumindu-le din inimă pentru momentele pline de bucurie trăite împreună.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate