[PIATRA NEAMȚ] Femeie rănită pe trecerea de pietoni – Șoferul vinovat și-a continuat drumul fără nicio grijă

0

La data de 27 septembrie a.c., la sediul Poliției municipiului. Piatra-Neamț s-a prezentat o femeie, în vârstă de 54 de ani, din Piatra-Neamț. care a sesizat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08:50, în timp ce traversa bulevardul Traian, în calitate de pieton,   a fost acroșată de către un autoturism, conducătorul auto părăsind locul accidentului. 

„Ulterior, aceasta s-a prezentat la S.J.U. Piatra Neamț pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Cu ocazia activităților investigative desfășurate de polițilști, a fost identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier.

Conducătorul auto, în vârstă de 68 de ani, din Piatra-Neamț a fost testat alcooscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț unde, în prezența personalului medical, i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea determinării concentrației alcoolice în sânge.”, transmite IPJ Neamț.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate