Accident cu victime pe DN15B – Un șofer în vârstă de 78 de ani a pierdut controlul volanului

0

La data de 27 septembrie a.c.m, în jurul orei 14.40, polițiștii din Târgu-Neamț au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DN15 B, în localitatea Stânca s-a produs un accident rutier, soldat cu victime omenești.

„În baza sesizării ne-am deplasat la fața locului, fiind constatat faptul că în timp ce un bărbat de 78 de ani, din aceeași localitate conducea un autoturism ce tracta o remorcă, având direcția de deplasare Târgu-Neamț spre Pipirig, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma impactului a rezultat accidentarea conducătorului auto și a unei pasagere în vârstă de 78 de ani, ambii fiind transportați la CPU Tg Neamț.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, transmit reprezentanții IPJ Neamț.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate