Victorie spectaculoasă pentru Ceahlăul Piatra-Neamț în etapa a 8-a a Ligii 2: Scor 3-2 contra CSC Șelimbăr

0

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a obținut o victorie spectaculoasă în meciul din etapa a 8-a a Ligii 2, disputat astăzi, 28 septembrie, pe stadionul „Ceahlăul” din Piatra-Neamț. Echipa antrenată de Marco Veronese a învins CSC Șelimbăr cu scorul de 3-2, grație unui gol înscris de căpitanul Patrick Petre, în al cincilea minut al prelungirilor.

Meciul a debutat echilibrat, ambele echipe arătând dorința de a impune ritmul. Ceahlăul a deschis scorul în minutul 28, printr-un corner executat de Patrick Petre. Gbizie a trimis cu capul, iar Kamil Wiktorski a deviat balonul în poartă de la trei metri, păcălindu-l pe portarul Maluțan.

Însă bucuria gazdelor a fost de scurtă durată. În minutul 31, după un șut modest de la distanță, Emmanuel Asibey a încercat să respingă mingea, dar a trimis-o în propria poartă, stabilind egalitatea la 1-1. CSC Șelimbăr a preluat conducerea în minutul 38, când Matko Babic a înscris cu o lovitură de cap din șase metri, după o centrare perfectă din partea stângă.

Ceahlăul a răspuns rapid, egalând în minutul 40. Carl Davordzie, lansat excelent de Crețu, a înscris din unghi, la doar două minute după ce echipa sa primise golul doi, stabilind scorul la 2-2 la pauză.

Repriza secundă a adus momente de tensiune, în special în minutul 62, când Carl Davordzie s-a prăbușit pe teren și a necesitat îngrijiri medicale urgente. După intervenția medicilor și o întârziere a ambulanței, jucătorul a fost scos de pe teren pe targă, dar a plecat spre vestiare pe propriile picioare, spre ușurarea tuturor celor prezenți.

Meciul părea să se îndrepte spre un egal, însă în minutul 90+5, Patrick Petre a decis soarta jocului. Acesta a transformat o lovitură liberă de la 17 metri, trimițând mingea pe lângă zid, pe direcția portarului rămas fără reacție. Golul a declanșat bucuria suporterilor nemțeni și a adus Ceahlăului o victorie crucială în lupta pentru promovare.

Acest rezultat consolidează poziția echipei din Piatra-Neamț în partea superioară a clasamentului, oferindu-le jucătorilor un moral ridicat pentru următoarele confruntări din Liga 2. În etapa viitoare, Ceahlăul va juca în deplasare, cu Unirea Ungheni.

După meciul de astăzi, Carl Davordzie a declarat: „Vreau să spun tuturor suporterilor echipei CSM Ceahlăul că sunt bine. Dacă v-am speriat îmi pare rău. Nu m-am simțit bine nici la meciul de la Târgoviște și am avut probleme medicale și în această săptămână. Vă mulțumesc pentru sprijin și vă mulțumesc, în numele echipei, că ne-ați fost alături în acest și am reușit o victorie spectaculoasă”.

Meciul a fost transmis de Monitor TV:

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate