Ray’s Dance în finala Campionatului Mondial

0

Sfârșitul de săptămână ne-a adus o continuare a începutului evoluției dansului sportiv nemțean. În sala Constantin Jude din Timișoara, sâmbătă, 14 septembrie, s-a desfășurat Campionatul Mondial de Dansuri Standard Junior 2. Într-o eleganță defintorie, la startul competiției s-au înscris 56 de perechi de dansatori din nu mai puțin de 32 de țări , de pe 3 continente.
Valsul lent, tangoul, valsul vienez, slow fox-ul și quick step-ul au fost prezentate la cel mai înalt nivel, măiestria mișcărilor, rochiile diafane și fracurile sobre, pe o muzică încântătoare, au făcut ca parchetul să se transforme într-o adevărată feerie.
Iată ca, și de această dată, perechea nemțeană, Sabin Alexandru Marian și Dediu Alessandra Maria, reprezentând România alături de perechea timișoreană Raul Gabriel Radu și Ioana Usvat , au demostrat că dansul sportiv românesc este la cel mai înalt nivel în clasamentul mondial.
Încă o calificare în finala Campionatului Mondial de Dansuri Standard Junior 2 pentru Alexandru și Alessandra si o clasare pe locul al 6 lea la nivel mondial venita după cea de la Campionatul Mondial de Dansuri Latino Junior 2 și locul al 5 lea în clasamentul mondial.
Sabin Alexandru Marian și Dediu Alessandra Maria se pregătesc în continuare pentru a reprezenta din nou România și a participa la al 3 lea Campionat Mondial, Campionatul Mondial de 10 Dansuri, care va avea loc în Kosice, Slovacia. Cei doi vor fi singurii reprezentați ai țării noastre la acest campionat.
De menționat este faptul ca, anul acesta , titlu de campioni mondiali la categoria Standard Junior 2, a venit în România, la Raul Gabriel Radu și Ioana Usvat.
Nu a fost ușor pentru noi , a fost un an foarte greu și aglomerat cu foarte multă muncă dar cu o satisfacție enormă care ne-a adus prin perechea Sabin Alexandru Marian și Dediu Alessandra Maria trei calificări la campionatele mondiale de dans sportiv ,respectiv secțiunea Latino, Standard și 10 Dansuri . Toate aceste calificări aduc clubului Ray’s Dance un prestigiu și o satisfacție peste limitele normalității .
Mulțumim tuturor oamenilor care au crezut în noi și în visul nostru și tuturor celor care ne-au susținut !
Felicitări Alex și Maia, ne-ați umplut sufletul de bucurie cu realizările voastre mărețe ! Succes la următorul campionat mondial !”
, a declarat președintele Clubului, antrenorul Andrei Scrab.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate