Trei persoane au ajuns la spital în urma unor accidente care s-au produs pe șoselele din Neamț

0

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orelor 20:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producere unui eveniment rutier, pe strada Ștefan cel Mare, din localitatea Gherăiești.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Gherăiești  se deplasa pe o bicicletă pe strada Ștefan cel Mare din localitatea Gherăiești, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o tânără, de 25 de ani, din Neamț.

Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru biciclist.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului, care a fost transportat la o unitate medicală.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

***

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orelor 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, au fost sesizați cu privire la producere unui eveniment rutier, pe DJ 155I, în localitatea Urecheni.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 22 de ani, conducea un autoturism pe DJ 155I, în localitatea Urecheni, ar fi acroșat un biciclist, care ar fi efectuat viraj la stânga, fără ca să se asigure.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Urecheni, care a fost transportat la o unitate medicală.

Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru biciclist.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

***

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 00:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Roman Mușat din municipiul Roman.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat, de cetățenie ucraineană, conducea un autocar pe bulevardul Roman Mușat din municipiul Roman, ar fi surprins și accidentat un minor în vârstă de 17 ani, care s-ar fi angajat în traversarea regulamentară străzii, pe marcajul pietonal.

Minorul, din municipiul Roman, a fost transportat la o unitate medicală.

Conducătorul auto, în vârstă de 75 de ani, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Neamț

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate