Depistați în flagrant de polițiștii nemțeni

0

La data de 09 septembrie a.c., în timp ce polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Bogdan Dragoș, din municipiul Roman, au depistat în flagrant un autoturism condus de un bărbat ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din județul Botoșani, a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt.

***

La data de 09 septembrie a.c., în timp ce polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DJ 156A, în localitatea Girov, au depistat în flagrant un autoturism condus de un bărbat ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, din Girov, a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt.

Sursa: IPJ Neamț

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate