Adrian Niță, alături de elevi în prima zi de școală: „Educația va fi o prioritate pentru mine din momentul în care voi prelua mandatul de primar”

0

Ieri, 9 septembrie, începutul noului an școlar a adus în Piatra Neamț un val de emoții și speranță, atât pentru elevi, cât și pentru părinți și cadre didactice. Adrian Niță, primarul ales al municipiului Piatra Neamț, a trăit aceste momente alături de copiii din mai multe instituții de învățământ din oraș, reafirmându-și angajamentul față de educație.

Astăzi, am retrăit emoțiile deschiderii noului an școlar alături de copiii minunați de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Alexandru Roșca, cu care am împărtășit de-a lungul anilor multe momente de bucurie și emoție. Acești copii speciali ne învață în fiecare zi ce înseamnă adevărata putere a sufletului și curajul de a înfrunta provocările vieții cu zâmbetul pe buze,” a declarat Adrian Niță.

Niță a continuat să împărtășească emoția întâlnirii cu elevii de la alte școli din oraș: „Aceleasi emoții ale unui nou început le-am văzut și pe chipurile copiilor de la Școala Elisei, iar pentru că timpul nu mi-a permis să fiu prezent peste tot, am trecut să-i salut și pe micuții de la Liceul Particular Aurora Oatu.”

În discursul său, primarul ales a transmis un mesaj clar legat de angajamentul său față de sistemul educațional din Piatra Neamț: „Cu această ocazie, doresc să urez tuturor elevilor, părinților și cadrelor didactice un an școlar plin de realizări, sănătate și încredere! Educația va fi o prioritate pentru mine din momentul în care voi prelua mandatul de primar al municipiului Piatra Neamț, și mă voi asigura că niciun părinte nu va mai scoate bani din buzunar pentru amenajarea sau dotarea sălilor de curs.”

Adrian Niță și-a încheiat declarația subliniind importanța educației pentru viitorul comunității: „Cu generații din ce în ce mai educate, vom reuși să construim un viitor mai bun pentru noi toți!

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate