Ai chemat băieții la tine? Vezi aici cum să aveți cea mai tare seară

0

Poză de Pavel Danilyuk pe Pexels.com

Hai să recunoaștem: uneori, nu există nimic mai plăcut decât o seară relaxantă cu băieții, unde să te poți bucura de compania prietenilor, să râdeți pe săturate și să vă distrați împreună. Totuși, ca să fie o reușită, o astfel de seară nu se organizează chiar singură. Ai nevoie de un plan bine pus la punct, dar nu te îngrijora, pentru că îți vom oferi câteva sfaturi simple și eficiente pentru a te asigura că următoarea ta seară cu băieții va fi memorabilă.

Iată aici ce poți face 

  1. Decide cu toată lumea ce veți face

Ca să nu vă treziți că vă uitați unul la celălalt toată seara (după ce vă terminați poveștile), decideți înainte să vă întâlniți ce aveți chef să faceți. Poate fi ceva simplu, cum ar fi să vă jucați, un maraton de filme sau o seară de board games. Dacă sunteți fani ai sportului, poți planifica o seară dedicată unui meci important, fie că e vorba de fotbal, baschet sau orice alt sport care vă place. 

  1. Mâncare și băuturi  la discreție

Nicio seară cu băieții nu este completă fără mâncare și băuturi din belșug, mai ales fără ronțăieli. Aici ai două opțiuni: fie gătești tu, fie comanzi ceva. Dacă alegi să gătești, optează pentru preparate simple și delicioase care să fie pe placul tuturor, cum ar fi pizza de casă, burgeri, aripioare picante sau nachos. Dacă nu ai chef de gătit, cu un simplu telefon poți comanda ceva bun. În ceea ce privește băuturile, încearcă să ai câte puțin din toate. Berea este de obicei prima alegere, dar poți adăuga și câteva sticle de vin sau whisky pentru cei care preferă altceva. Te poți aproviziona rapid de pe altex.ro, dacă nu ai timp să mergi la cumpărături. Nu uita de opțiuni fără alcool, pentru cei care conduc sau care pur și simplu nu beau alcool.

  1. Pregătește un playlist în avans

Ce e o seară cu băieții fără muzica voastră preferată? Creează un playlist care să se potrivească  gusturilor tuturor. Poate fi ceva relaxant, dacă vreți o seară mai chill sau ceva mai dinamic, dacă intenționați să vă distrați până târziu, dar lasă și ocazia fiecăruia să pună muzică. 

  1. Gândește-te la activități suplimentare

Pe lângă activitatea principală a serii, e bine să ai și câteva activități suplimentare pregătite, în caz că atmosfera are nevoie de un impuls. Poate fi vorba de un joc de trivia, poker sau chiar un concurs de karaoke. Dacă vreți ceva mai relaxant, pregătește niște pachete de cărți sau un joc de șah. Aceste mici surprize pot transforma o seară obișnuită într-una cu adevărat specială.

  1. Creează un spațiu confortabil

Asigură-te că spațiul în care vă veți petrece seara este cât mai confortabil. Asta înseamnă să ai suficiente locuri de stat, perne și pături pentru toată lumea, dar și un televizor mare sau un proiector, dacă veți urmări ceva. 

Astfel, acum că ai toate aceste sfaturi la dispoziție, nu mai rămâne decât să îți chemi prietenii, să pregătești totul și să te bucuri de o seară pe cinste în compania lor! PS: nu uitați să vă aduceți la cunoștință ultimele bârfe. 

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate