Accident șocant în Piatra-Neamț: Un șofer a acroșat un bărbat în scaun cu rotile și a fugit de la locul faptei

0

La data de 06 septembrie, în jurul orei 07:00, în timp un autoturism se deplasa pe strada Baltagului, din Piatra-Neamț, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și ar fi acroșat un bărbat de 47 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă aflându-se într-un scaun cu rotile, după care și-ar fi continuat deplasarea părăsind locul producerii accidentului.

 În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 47 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț pentru investigații suplimentare.

Cu ocazia activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, a fost identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier,  condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Piatra-Neamț.

Acesta a fost testat cu etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

informează IPJ Neamț

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate