Cauți uși Porta Doors calitative? Le găsești la totuldespreusi.ro! Află aici mai multe despre ele

0

Despre ușile Porta Doors se cunoaște că sunt populare. Oricine poate observa cu ochiul liber calitatea lor. Află aici ce modele găsești la totuldespreusi.ro!

De la designer de interior, la meșter, la cumpărătorii dornici să schimbe ceva în locuințele lor, oricine care are un antrenat să aprecieze frumosul va cunoaște nu doar faptul că orice usi Porta Doors calitative sunt fabricate din materiale ușoare și totuși rezistente, dar și că sunt și moderne, cu aspect elegant și estetic, potrivit pentru diverse stiluri de design de interior. Așadar, nu e de mirare că sunt la mare căutare. Ei bine, dacă-ți dorești astfel de uși în casa ta, care să fie și la un preț avantajos, le vei găsi în magazinul online totuldespreusi.ro!

Cum să alegi ușa: pasul 1, culoarea

Fiecare locuință e diferită. Fiecare persoană, la fel, precum și gusturile ei. Așadar, la fle de diverse sunt și ușile, lucru ce poate fi destul de copleșitor atunci când începi să răsfoiești catalogul. Așadar, iată primul criteriu după care să te orientezi: culoarea.

Atunci când vorbim despre designul de interior, chiar și dacă nu ai angajat un specialist care să te ghideze, trebuie să știi despre câteva reguli de la care să nu te abați. Prima este regula de 60-30-10, reprezentând procentajele de cantitate ale culorilor incluse. Ușa se poate încadra în toate trei, dar este des folosită în culorile de accent, anume 10%. Așadar, din start trebuie să se potrivească cu accesoriile precum draperiile, picturile, pernuțele pe care le pui pe canapea. Poate fi de o culoare îndrăzneață precum oranj, verde sau chiar roșu.

De asemenea, se poate încadra și în culorile de bază, adică 60%. Astfel, ușa trebuie să fie în ton cu parchetul, piesele de mobilier de dimensiuni mari și pereții. Deși sună ușor, nu este. Atunci când nu știi ce culori se potrivesc împreună, culorile mute și neutre precum albul, bejul și griul sunt alegeri grozave, deoarece sunt echilibrate din punct de vedere vizual. Astfel, o ușă albă cu toc alb poate fi o alegere general valabilă indiferent de stil.

Cum să alegi ușa: pasul 2, modelul

După ce ai triat culorile și ai ales nuanța potrivită, rămâne să despici modelele în patru: stilul lor, dacă au geam sau nu, dacă includ linii decorative verticale sau orizontale etc. Așadar, aici ține mai degrabă de gust, dar, ca regulă, dacă ai o cameră simplă, ai putea să alegi o ușă cu geam sau cu model mai complex și vice versa, având în vedere că totul stă în contrast.

De asemenea, liniile decorative te pot ajuta să obții iluzii optice. Liniile verticale pot da impresia că ușa este mai înaltă, iar liniile orizontale lățesc spațiul din punct de vedere vizual. Deci, dacă ai o cameră îngustă, alege linii orizonatale și dacă tavanul este destul de jos, alege o ușă cu linii verticale. Dacă nu știi ce să alegi, poți întreba mereu atât specialiștii, cât și familia sau prietenii.

Ești gata să comanzi? Te-ai hotărât ce uși să-ți iei? Comandă-le de pe totuldespreusi.ro!

Contact:

0726 223 294

[email protected]

Sursă foto: totuldespreusi.ro

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate