VIDEOCLIP de prezentare a cărții „În slujba țării” – O latură inedită a lui Nicolae Ciucă, în noua sa carte

0

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, își dezvăluie o latură inedită în noua sa carte, care explorează aspecte personale și profunde ale parcursului său. Lucrarea, recent anunțată printr-un clip de promovare captivant, promite să ofere cititorilor o perspectivă unică asupra tranziției sale de la cariera militară la cea politică. În video, el evidențiază momentele cheie ale parcursului său profesional și oferă imagini de pe frontul din Afganistan.

Îmi iubesc țara și nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaș în slujba României, e să îmi apăr patria. Și asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată și cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla și oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim.‟, este mesajul transmis de Generalul (R.) Nicolae Ciucă.

Acesta a precizat că paginile cărții sunt despre el: „Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic. Sunt despre viața mea, cea din spatele pupitrului, microfonului sau televizorului, despre experiențele mele personale și profesionale, dar și despre viziunea mea pentru România viitorilor ani.

În clipul de prezentare, Ciucă difuzează pentru prima dată imagini spectaculoase de pe front, cu scene în care politicianul participă direct în confruntări de natură armată.

Acesta este primul spot de prezidențiabil al lui Nicolae Ciucă, care, astfel, oficializează candidatura sa la președinția României, din partea PNL.

Nicolae Ciucă a explicat și de ce a fost nevoie de o astfel de carte.
Pentru că s-a vorbit mult despre faptul că “nu sunt din filmul acesta”, al politicii românești. Și e adevărat. Nu sunt un om politic tipic. Și veți vedea în această colecție de gânduri și povești de viață care e crezul meu. Sunt un om muncitor, cu credință și frică de Dumnezeu”, a afirmat candidatul PNL la prezidențiale.

În paralel cu lansarea clipului, Nicolae Ciucă a pregătit și un site dedicat cărții sale, oferind detalii suplimentare despre conținutul acesteia și despre evenimentele de lansare planificate. Acest site va deveni punctul central de informare pentru cei interesați de lucrare și va include resurse și actualizări despre cariera sa în expansiune.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate