Vineri, 6 septembrie, începe a treia ediție a evenimentului Marea Mișcare

0

Comunicat de presă
Asociația Marea Mișcare

În perioada 6-8 septembrie 2024, între orele 10:00 şi 23:00, în Mun. Piatra Neamț, judeţul Neamț, la Baza Hipică „Col. Virgil Bărbuceanu” se va desfăşura evenimentul Marea Mișcare ediția a 3-a, organizat de către Asociația Marea Mișcare.

Evenimentul constă în desfășurarea de cursuri sportive, ateliere de creație, activități precum balon cu aer cald, paintball, plimbări cu ponei și cai, perete de escaladă, trambulină bicicliști, teatru și cinema în aer liber, prezentare de modă, concerte live cu artiști locali, concert Smiley și Subcarpați, street food și zone
de relaxare.

An de an, Marea Mișcare își propune să evolueze alături de voi, iar succesul fiecărei ediții se reîntoarce în comunitate sub forma unui scop caritabil.

Scopul caritabil al ediției #3 constă în organizarea unei tabere educaționale pentru 50 de elevi din județul Neamț. Copiii se vor bucura timp de 3 zile de o tabără la munte unde vor putea participa la cursuri sportive, ateliere de creație, cursuri de nutriție, educație financiară și psihologie, drumeții montane, foc de tabără și multe alte suprize.

Prin fiecare eveniment pe care îi organizăm urmărim să dezvoltăm o cultură motivațională în care, fiecare pasionat al artei, educației sau sportului se poate exprima liber.

Întrucât siguranța participanților la evenimentul Marea Mișcare este esențială, la intrarea în Baza Hipică “Colonel Virgil Bărbuceanu” Piatra-Neamț va exista un punct de control unde veți fi informați cu privire la bunurile cu care nu este permis accesul. Pentru a preveni posibilitatea producerii unor situații neplăcute, vă aducem la cunoștință faptul că este interzis accesul cu:
➢ Alimente/ băuturi alcoolice sau non-alcoolice;
➢ Animale de companie;
➢ Arme albe sau orice alte obiecte care prin natura lor pot fi asimilate acestora;
➢ Materiale explozive și obiecte pirotehnice;
➢ Biciclete, triciclete și trotinete electrice, exceptând cărucioarele pentru copii sau cele pentru persoanele cu dizabilități, precum și cei înscriși la Trambulina Cozla Bike;
➢ Bagaje voluminoase (rucsac, geantă, valiză, etc.), exceptând familiile cu copii mici.

De asemenea, avem o serie de recomandări pe care vă îndemnăm să le luați în considerare pentru a putea asigura un flux continuu în incinta ștrandului municipal, accesul cu mașina personală va fi restricționat în momentul în care toate locurile de parcare disponibile au fost ocupate. În cazul în care decideți să veniți la evenimentul nostru cu mașina personală, vă recomandăm să folosiți parcările amenajate în proximitatea ștrandului pentru a evita blocajele rutiere.

Pentru a putea ajunge la evenimentul Marea Mișcare (editia a 3-a), veți avea la dispoziție două autobuze electrice care vă vor asigura transportul gratuit timp de 3 zile, având ca punct de plecare Cartierul Dărmănești și Cartierul 1 Mai. La finalul fiecărei zile de eveniment, autobuzele vă vor asigura transferul până în zona de centru a orașului.


Programul complet al evenimentului îl găsiți accesând link-ul: https://mareamiscare.ro/evenimente/editia-a-treia/

Pentru toate beneficiile și premiile, precum și pentru regulamentele celor două tombole, puteți accesa link-ul: https://mareamiscare.ro/tombola-marea-miscare-editia-3-regulament-bratari.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate