Primarul Adrian Niță critică dur PNL: „Doar gargară și interese de partid”

0

Adrian Niță, primarul ales al municipiului Piatra Neamț, a lansat un mesaj critic la adresa Partidului Național Liberal (PNL), acuzându-i pe liderii acestuia de ipocrizie și de lipsă de respect față de antreprenorii din România. Într-o declarație recentă, Niță a denunțat atitudinea PNL față de mediul de afaceri, făcând referire la modul în care partidul a gestionat criza economică provocată de pandemie.

Dacă faceți puțină liniște, veți auzi cum PNL plânge de mila antreprenorilor zilele acestea, adică de mila celor cărora le-au închis afacerile în pandemie, ca să poată achiziționa ei în liniște, pe bani mulți, vaccinuri și izolete, în timp ce petreceau cu whiskyane și trabucuri în Palatul Victoria”, a declarat Adrian Niță.

Primarul a continuat criticându-l în mod special pe Eugen Țapu-Nazare, senator PNL, despre care spune că încearcă să își facă un nume în politică prin acțiuni lipsite de substanță. „Cel mai nou înscris în corul bocitoarelor este Eugen Țapu-Nazare, care a făcut și el o mărgică în anosta lui carieră de parlamentar și trage tare având impresia că a produs vreo piatră de temelie”, a spus Niță.

Niță a subliniat că, în loc să se preocupe de adevăratele nevoi ale antreprenorilor, PNL se limitează la discursuri goale, ignorând problemele reale. El a adus în discuție și programul Start Up Nation, acuzând Ministerul Finanțelor de întârzierea plăților către tinerii antreprenori care au depus proiecte și care așteaptă deblocarea fondurilor.

Dacă ar avea minim de bun simț, aceste bocitoare ar cere ministrului lor de finanțe să deblocheze banii pentru plata tinerilor antreprenori înscriși în Start Up Nation. Oamenii aceștia care dezvoltă afaceri și-au făcut treaba, au depus proiecte și așteaptă după semnătura lui Boloș să le fie virați banii, să își poată continua activitatea. Un total de 1.4 miliarde de lei, bani care finanțează afaceri și creează plus valoare”, a continuat primarul.

În final, Adrian Niță a acuzat PNL de favorizarea firmelor „de casă” și de lipsa de interes pentru micii antreprenori care contribuie la dezvoltarea economică reală. „Însă, ne-am obișnuit că pentru ostașii PNL singurele firme care contează sunt cele de casă și cele care asigură panotajul pentru cartea care nu există. În rest, doar gargară!”, a concluzionat el.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate