METEO: cum va fi vremea până la data de 15 septembrie

0

MOLDOVA
Vremea va fi călduroasă în primele zile ale intervalului, când media maximelor se va situa în jurul valorii de 32 de grade. După ziua de 4 septembrie, maximele vor scădea spre 27 de grade, apoi după data de 5 septembrie și până la sfârșitul intervalului de prognoză, cu ușoare variații de la o zi la alta, media maximelor va fi de 26…28 de grade. Media minimelor va fi de 16…17 grade, în perioada 2 – 4 septembrie, apoi va scădea până spre 14 grade în data de 5 septembrie, valoare ce va caracteriza intervalul 6 -15 septembrie.
Probabilitatea pentru ploi va crește începând cu 13 septembrie.

LA MUNTE
În primele zile ale intervalului media maximelor va fi de 22…23 de grade, apoi în perioada 5 – 10 septembrie, cu ușoare variații de la o zi la alta, aceasta se va situa în jurul a 20 de grade. Ulterior zilei de 10 septembrie, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media maximelor va fi de 15 grade. În intervalul 2- 15 septembrie, cu ușoare variații de la o noapte la alta, media minimelor va avea valori cuprinse între 8 și 12 grade, cele mai mari valori urmând a se înregistra în primele 3 nopți, iar cele mai mici valori, în nopțile de 14 și 15 septembrie.
Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în intervalul 5 – 15 septembrie.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate