Au început lucrările de realizare a marcajelor pe străzile Calistrat Hogaș și Poștei

0

Au început lucrările de realizare a marcajelor pe străzile Calistrat Hogaș și Poștei

De ieri seară a început marcarea trecerilor de pietoni de la intersecția străzilor Calistrat Hogaș, Durăului și Republicii și a locurilor de parcare de pe Calistrat Hogaș, în vederea reconfigurării rutiere de pe mai multe străzi din zona Centru-Precista.

Lucrările vor continua pe timpul nopții în perioada următoare și venim cu rugămintea către conducătorii auto care au mașini parcate pe străzile Calistrat Hogaș și Poștei să își mute autovehiculele în noaptea dintre 03.09. – 04.09.2024, pentru a permite lucrătorilor Publiserv să finalizeze trasarea marcajelor rutiere pe aceste străzi.

Vă reamintim că urmează schimbarea direcției de circulație, cu sens unic pe str. Calistrat Hogaș → str. Alexandru Lăpușneanu → str. Prof. Ion Negre → str. Bradului → str. Plugarului → str. Liliacului → str. Oituz → str. Alexandru cel Bun → str. Poștei → str. Calistrat Hogaș. O parte importantă a acestei sistematizări rutiere vizează și reconfigurarea intersecției Bulevardului Republicii cu Strada Durăului și Strada Calistrat Hogaș, cu două treceri de pietoni care au fost deja marcate.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Comunicat transmis de Primăria Piatra-Neamț/Serviciul Comunicare

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate