Recalcularea pensiilor, un subiect tot mai fierbinte. Deputatul Ciprian Șerban acuză PNL de populism electoral

0

Ciprian Șerban, deputat PSD, a lansat critici dure la adresa Partidului Național Liberal (PNL) într-o postare recentă pe rețelele sociale, acuzându-i pe partenerii de coaliție că transformă recalcularea pensiilor într-un subiect electoral, în loc să sprijine această inițiativă importantă pentru pensionarii din România.

În postarea sa, Ciprian Șerban a subliniat că recalcularea pensiilor este un proiect esențial pentru asigurarea echității în stabilirea veniturilor pensionarilor, un principiu pe care PSD l-a susținut mereu. Deputatul a afirmat că, în urma recalculării, pentru majoritatea pensionarilor pensiile au crescut, iar pentru unii au rămas la același nivel, dar nicio pensie nu a scăzut.

Șerban a criticat PNL pentru folosirea recalculării pensiilor ca pe un instrument electoral, aducând în discuție faptul că anumite voci din PNL, care cer ieșirea de la guvernare, au promovat ideea că recalcularea ar trebui să însemne automat o creștere a tuturor pensiilor. „Recalculare nu înseamnă creștere, așa cum greșit clamează PNL prin câteva voci extremiste”, a declarat deputatul.

În contextul disputelor din coaliție, Șerban și-a exprimat speranța că rațiunea și dorința de a continua guvernarea vor prevala, avertizând asupra pericolului populismului electoral. De asemenea, a criticat USR pentru atitudinea lor față de pensionari, acuzându-i de falsitate și de dispreț față de această categorie importantă a societății.

Această declarație vine într-un moment crucial, în care tensiunile din coaliția de guvernare par să crească, iar problema recalculării pensiilor devine un subiect tot mai fierbinte în spațiul public. PSD își reafirmă astfel angajamentul față de pensionarii din România și acuză PNL de manipulare electorală a unui subiect sensibil.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate