Prima Seară de Toamnă, Ultima Seară de Festival – Neamț Art Festival 2024!

0

 Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț vă invită să sărbătorim împreună prima seară de toamnă și să încheiem festivalul în stil memorabil la Neamț Art Festival 2024, pe data de 1 septembrie, începând cu ora 17:00, la Amfiteatrul „Ștefan cel Mare”.

Programul Evenimentelor pentru 1 Septembrie:

  • Tainele Lutului cu Ionela Lungu: Redescoperă arta modelării lutului alături de cea mai renumită meșteșugăriță din România.
  • Artă urbană și Atelier de Pictură cu Cristian Bistriceanu: Îmbogățește-ți abilitățile artistice cu secretele unui pictor de renume.
  • Bătaie cu Pudră Colorată organizată de Puzzle OptimEast: Oferă-ți libertatea de a te distra și de a te exprima într-o explozie de culori.
  • Ateliere de Fierărie și Tir cu Arcul: Familia Olaru te provoacă să-ți testezi abilitățile cu săgețile lor meșteșugite.
  • Demonstrație Sportivă cu Sensei Cristi Luculescu: Fortifică-ți corpul și mintea cu o demonstrație de discipline sportive.
  • Atelier de Semne Cusute cu Iulia Ciuriuc: Explorează semnificațiile culturale adânc înrădăcinate în semnele tradiționale.

Seara de Încheiere cu Zdob și Zdub: Bucură-te de un concert extraordinar marca Zdob și Zdub, care va încinge atmosfera cu un amestec incendiar de rock și folclor.

Mulțumiri Partenerilor Noștri: Primăria Municipiului Târgu Neamț, Primăria Municipiului Chișinău, Complexul Muzeal Național Neamț, Casa Culturii „Ion Creangă” din Târgu Neamț, Clubul Copiilor Târgu Neamț, Ținutul Zimbrului, Puzzle Optim East, Clubul Sportiv L.C. Ashihara-Budokai Târgu Neamț, Box Piatra-Neamț, Extreme Magic Dance Club, Neamț Foto Club.

Vă așteptăm să sărbătorim sfârșitul verii și începutul unei noi aventuri!
Primăria Târgu-Neamț pregătește o continuare plină de surprize!

Pentru mai multe informații, contactați Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț sau vizitați-ne direct la eveniment.

Director,
Carmen-Elena Nastasă

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate