Mobilizare de forțe la evenimentul de vineri, 30 august, din zona Sălii Polivalente

0

Având în vedere desfășurarea vineri, 30 august, începând cu ora 18:00 a unui eveniment cultural artistic, în zona Sălii Polivalente din municipiul Piatra-Neamț, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și Grupării Mobile de Jandarmi Bacău și pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț vor acționa în sprijinul comunității.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere și fluidizarea traficului vă adresăm următoarele recomandări:

  1. Respectați indicațiile polițiștilor aflați în teren: polițiștii vor acționa pentru a coordona circulația în proximitatea Sălii Polivalente, asigurându-se că fluxul de vehicule este menținut și evitând formarea de blocaje.
  2. Evitați staționarea autovehiculelor: conducătorii auto sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor și să utilizeze doar zonele special amenajate pentru parcare. Este interzisă staționarea pe carosabil, în zonele neamenajate sau pe trotuare, pentru a nu obstrucționa circulația pietonală sau rutieră.
  3. Respectați marcajul pietonal: având în vedere numărul mare de pietoni așteptat, este esențial ca șoferii să acorde prioritate acestora la trecerile de pietoni, reducând viteza și manifestând prudență sporită în apropierea zonelor aglomerate.
  4. Accesul și deplasarea pietonilor: pietonii sunt rugați să folosească doar trecerile de pietoni marcate și să respecte semnalele polițiștilor rutieri prezenți la fața locului, pentru a preveni eventuale incidente.
  5. Utilizați pe cât posibil mijloacele de transport în comun: cetățenii sunt încurajați să utilizeze mijloacele de transport în comun pentru a ajunge la eveniment, contribuind astfel la reducerea aglomerației și a traficului rutier.

Dacă sunteți în trecere și nu vă propuneți să participați la eveniment, în scopul evitării aglomerației și a timpilor de așteptare, vă recomandăm să folosiți rute alternative de deplasare.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto și pietonilor să manifeste răbdare și să respecte toate indicațiile oferite de polițiștii aflați în teren.

Rămânem la dispoziția cetățenilor pentru orice informații suplimentare și vă mulțumim pentru cooperare!

Sursa: IPJ Neamț

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate