Adrian Păduraru, Vicepreședintele CJ Neamț, își exprimă susținerea pentru Marcel Ciolacu la Președinția României

0

La Congresul PSD de astăzi, Adrian Păduraru, Vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, a transmis un mesaj plin de speranță și susținere pentru candidatura lui Marcel Ciolacu la Președinția României. Păduraru a subliniat importanța acestui moment pentru viitorul țării și a evidențiat calitățile pe care le consideră esențiale pentru viitorul lider al României.

Astăzi, la Congresul PSD, trăim un moment de mare importanță pentru viitorul României. Cu profund respect și convingere, îmi exprim susținerea pentru candidatura domnului Marcel Ciolacu la Președinția României. Cred cu tărie că țara noastră are nevoie de un lider care să fie aproape de oameni, un președinte care să fie un simbol al unității, dialogului și respectului reciproc,” a declarat Adrian Păduraru.

Vicepreședintele CJ Neamț a evidențiat faptul că Marcel Ciolacu este un lider care înțelege nevoile și aspirațiile fiecărui român. „Marcel Ciolacu este acel lider care înțelege nevoile și aspirațiile fiecărui român. Este un om care a demonstrat, prin fapte și atitudine, că pune preț pe echipă, pe forță și pe decență în tot ceea ce face. România merită un președinte care să fie un partener de încredere pentru fiecare cetățean, un președinte care să aducă stabilitate și progres în țara noastră,” a continuat acesta.

Păduraru a încheiat mesajul cu un apel la unitate și la sprijinirea candidaturii lui Marcel Ciolacu: „Împreună putem construi o Românie mai bună pentru toți. Susțin această candidatură și sunt convins că Marcel Ciolacu este liderul de care România are nevoie în acest moment.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate