Adrian Niță, primarul ales al municipiului Piatra-Neamț, susține candidatura lui Marcel Ciolacu la președinția României

0

Astăzi, la București, s-a desfășurat un moment de o importanță majoră pe scena politică românească: Congresul Partidului Social Democrat (PSD), eveniment care a reunit liderii și membrii formațiunii pentru a decide viitorul partidului și, implicit, al țării. Acest congres a marcat un punct de cotitură nu doar pentru PSD, ci și pentru întreaga scenă politică din România, întrucât a fost desemnat candidatul partidului la alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului.

Premierul Marcel Ciolacu, liderul incontestabil al PSD, a fost reconfirmat în funcția de președinte al partidului, ceea ce nu a surprins pe nimeni, având în vedere popularitatea și influența sa în rândurile social-democraților. În discursurile susținute de liderii locali, a reieșit clar sprijinul copleșitor pentru Ciolacu, considerat a fi figura centrală care poate uni partidul și poate aduce victoria la alegerile prezidențiale.

Printre cei care și-au exprimat susținerea fără echivoc pentru Marcel Ciolacu s-a numărat și Adrian Niță, primarul ales al municipiului Piatra-Neamț. Într-o declarație fermă și plină de convingere, Niță a subliniat importanța acestui moment pentru viitorul României, evidențiind necesitatea unui președinte care să fie aproape de oameni, să-i asculte și să acționeze pentru binele lor. „Astăzi, la Congresul PSD, trăim un moment de maximă importanță pentru viitorul României. Susțin cu toată forța candidatura domnului Marcel Ciolacu la Președinția României”, a afirmat primarul ales al municipiului Piatra-Neamț.

Adrian Niță nu a ezitat să critice actuala administrație prezidențială, menționând că aceasta a fost marcată de o absență vizibilă și de o lipsă de conexiune cu cetățenii, în special cu cei din orașul nostru. „Locuitorii orașului Piatra-Neamț, reședința județului nostru, nu au avut ocazia să îl vadă printre noi, să stea de vorbă cu noi, să ne asculte grijile și dorințele”, a remarcat el, sugerând că președintele în funcție a ales să „împartă și să dezbine, în loc să unească și să aducă speranță”.

Niță a subliniat în continuare că România are nevoie de un alt tip de lider, un președinte care să fie „aproape de oameni”, capabil să construiască o „Românie unită, unde fiecare cetățean este respectat și ascultat”. În acest context, el a afirmat cu convingere că Marcel Ciolacu este omul potrivit pentru această misiune, un lider social-democrat care poate aduce schimbarea de care țara are nevoie.

Această declarație a primarului ales din Piatra-Neamț reflectă nu doar sprijinul personal pentru liderul PSD, ci și o viziune comună în cadrul partidului: aceea de a aduce la conducerea țării un președinte care să fie cu adevărat alături de cetățeni. Într-o perioadă în care România se confruntă cu multiple provocări, atât pe plan intern, cât și internațional, susținătorii lui Ciolacu văd în el liderul capabil să răspundă acestor provocări și să conducă țara spre un viitor mai bun.

Congresul PSD de astăzi a fost, așadar, nu doar o reconfirmare a conducerii actuale, ci și o reafirmare a unității și determinării social-democraților de a câștiga alegerile prezidențiale. Cu Marcel Ciolacu în frunte, sprijinit de lideri locali precum Adrian Niță, PSD speră să recâștige încrederea cetățenilor și să aducă schimbările necesare pentru o Românie mai unită și mai prosperă.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate