Primăria Piatra Neamț dă drepturi la replică hazlii

0

Am primit ieri un drept la replică la un articol și ne-am amuzat copios. Primăria Piatra-Neamț, care nu informează nimic despre banii pe care îi cheltuie și ce contracte face, și pentru care trebuie să sapi prin site-uri specializate de achiziții ca să găsești informații și să nu înțelegi nimic, a descoperit că noi ne bazăm unele articole pe supoziții.

Păi, atât timp cât subiectul articolului refuză politicos să vină la o emisiune să explice pietrenilor ce a făcut, atât timp cât primăria nu organizează o conferință de presă la care să putem veni cu întrebările pietrenilor, și atât timp cât Primăria Piatra-Neamț nici acum nu ne-a răspuns la cererea noastră scrisă și înregistrată, prin care solicitam să ni se ofere o persoană care să răspundă la întrebări într-un interviu, nu înțelegem ce pretenții ar avea vreodată să nu se facă supoziții și să nu existe suspiciuni.

Primăria ne mai spune că proiectele despre care am vorbit în articol nu sunt finalizate și că nu s-au produs modificările de circulație și așa mai departe. Ne întrebăm cum de nu observă angajații primăriei ce se întâmplă în oraș: Oare se teleportează? Oare cei care ne sună la redacție, plângându-se că își pierd locurile de parcare sau au alte probleme din cauza acestor proiecte, or fi nebuni?

La final, dreptul la replică se încheie apoteotic cu fraza „Vă stăm la dispoziție pentru orice informații și vă rugăm ca atunci când este necesar să solicitați și să publicați și punctul de vedere al instituției noastre conform normelor deontologice.”

Le sugerăm celor de la primărie să aprindă lumina și să vadă ultima cerere făcută conform Legii 544 și ce au răspuns la ea, precum și ultima invitație la explicații și dialog la care nu s-a răspuns deloc, și apoi să ne vorbească despre norme deontologice. Ei încalcă toate legile scrise și regulile de bun-simț în ceea ce privește comunicarea și transparența, și ne vorbesc nouă despre norme deontologice.

Aprindeți lumina la primărie, că sunteți penibili de acum.

Iosub Robert

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate