ULTIMA ORĂ: Accident pe variantă, în Piatra-Neamț

0

În aceste momente, pompierii nemțeni intervin pentru asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe B-dul 9 Mai, în municipiul Piatra-Neamț. Echipaje multiple au fost mobilizate la fața locului.

În jurul orei 13:30, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț, pe strada 9 Mai la un accident rutier. În accidentul rutier au fost implicate 5 autoturisme în care se aflau nouă persoane.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD), SAJ și IPJ.
Trei persoane au primit îngrijiri medicale de la echipajele SAJ și SMURD. Doar o femeie de 32 de ani, cu traumatisme la nivelul unui membru inferior, a fost transportată la UPU Piatra-Neamț.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 57 de ani, conducea un autoturism pe strada 9 mai, din municipiul Piatra-Neamț, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, pe care l-ar fi proiectat în alte 3 autoturisme.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a două femei, în vârstă de 57 și 32 de ani din Neamț, pasageri în autoturismele implicate, care au fost transportate la o unitate medicală.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

a transmis Ap Atomei Andreea – IPJ Neamț

Foto: cititor

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate