Sportivii de la Clubul Ray’s Dance din Piatra-Neamț, pe podium la prestigioasa competiție internațională – German Open Championship

0

A 36-a ediție a competiției German Open Championship s-a desfășurat în perioada 13 august – 17 august 2024 la Stuttgart, Germania și va intra în cronicile celui mai mare festival sportiv de dans din lume, cu 62 de competiții pentru secțiunile standard și latino la toate grupele de vârstă.

Nu mai puțin de 2.000 de echipe din 59 de națiuni cu 4.000 de starturi individuale au evoluat pe ringul de dans. Peste 190 de echipe din China, formate din cupluri și solo precum și participarea în premieră a Braziliei la acest campionat au întregit participarea internațională sub cupola Kultur- und Kongresszentrum Liederhalle, Suttgart.

De la începutul carierei lor de sportivi, dansatorii se antrenează având un vis: să participe la cel mai prestigios și cel mai cunoscut concurs de dans sportiv din lume, German Open Championship. Zi de zi, an de an aceștia pun câte o cărămidă la construcția dansului, pentru ca atunci când își vor reprezenta țara, să o facă la cele mai înalte standarde. Cu fiecare an, cu fiecare participare, devin tot mai pregătiți și tot mai buni. Cele mai mai râvnite și visate medalii din existența unui dansator sportiv sunt medaliile de la German Open Championship. Cei mai buni, talentați și pregătiți sportivi din lume se înscriu la linia de start a acestei competiții. Este una dintre cele mai complexe competiții, dacă nu, cea mai complexă competiție care valorizează sportivii, arătându-ne atât forțele, cât și slăbiciunile și punându-ne la încercare caracterele.

Talentul, eleganța, măiestria mișcărilor alături de costumațiile diafane și superb colorate, sofisticate, fantaziste dar și clasice, toate înconjurate de fair-play și respect reciproc fac ca acești sportivi să creeze pe ringul de dans o atmosferă feerică.

Și anul acesta România a fost reprezentată cu mândrie de perechile de dansatori de la Clubul de Dans Sportiv Ray’s Dance din Piatra Neamț. Palmaresul Clubului s-a întregit cu medalii și clasări în finalele German Open Championship:

CARLO BENIAMIN BOGUS și RAISA-MARIA SCRAB – JUVENILE 1
locul 2, standard (din 18 perechi)
locul 3, 6 dansuri ( din 18 perechi )
locul 5 latino (din 21 perechi)

DARIUS IOAN DRAGHICI și ANISIA ANTON (ZEDAN^ S) – JUVENILE 2
locul 3, 8 dansuri (din 37 perechi )
locul 5 standard (din 34 perechi)
locul 10-11 latino (din 55 perechi )

DARIUS GABRIEL DANCIU și MIRONA MAURA TONCEAN ( DANSUL VIORILOR REGHIN) – JUNIOR 1
locul 6 ,10 dansuri (din 41 perechi )
locul 12 latino (din 66 perechi )
locul 14 (din 47 perechi )

ALEXANDRU-MARIAN SABIN și ALESSANDRA MARIA DEDIU – JUNIOR 2
locul 2 ,10 dansuri (din 73 perechi )
locul 5 standard (din 97 perechi )
locul 5 latino ( din 127 perechi )

IUSTIN-TEODOR HOMIUC (BUCOVINA DANCE STUDIO) și MAYA MARIA ANTON (BUCOVINA DANCE STUDIO) – JUNIOR 2
locul 20 ,10 dansuri (din 73 perechi )
locul 22-23 standard (din 97 perechi )
locul 19 latino ( din 127 perechi )

ALEXANDRU ZAHARIA și KRISZTINA CSEKE (DANCE ART) – YOUTH
locul 5 adult a standard (din 91 perechi )
locul 25 youth standard (din 101 perechi )
locul 64 rising stars standard (din 168 perechi )
locul 24 under 21 standard ( din 50 perechi )

“Mulțumim tuturor copiilor talentați care ne-au impresionat, părinților și tuturor susținătorilor acestei arte minunate! Fără sprijinul și entuziasmul vostru, succesul și bucuria acestui eveniment nu ar fi fost posibile”, transmite emoționat președintele și antrenorul Clubului de Dans Sportiv Ray’s Dance, Andrei Șcrab.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate