AUR oferă asistență juridică gratuită pensionarilor afectați de recalcularea pensiilor

0

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a făcut un anunț către pensionarii din România care se consideră nedreptățiți de recalcularea pensiilor pregătită de coaliția de guvernare PSD-PNL.

„Pensionarii nedreptățiți de sistemul de pensii sunt rugați să îmi scrie! Vă ajutăm pro-bono cu asistență juridică”, a anunțat liderul AUR pe pagina sa de Facebook.

Pensionarii care se simt afectați de noile reglementări sunt invitați să se adreseze direct președintelui AUR, George Simion, prin intermediul paginii sale de Facebook, sau să se prezinte la sediile AUR din toată țara. Începând de luni, între orele 17:00 și 19:00, toate birourile AUR vor fi deschise pentru a prelua nemulțumirile pensionarilor și pentru a le oferi suport în formularea contestațiilor sau a altor acțiuni legale.

Această inițiativă vine în contextul în care sute de mii de pensionari consideră că drepturile lor sunt ignorate sau chiar încălcate prin recalculările impuse de actuala guvernare.

Legea pensiilor nu este altceva decât o generoasă mână de praf în ochii pensionarilor, doar un exercițiu propagandistic menit să aducă în curtea falimentarului guvern PSD-PNL mai multe voturi. Din păcate, pentru cei care au distrus și distrug în continuare România și mimează îngrijorarea față de seniorii țării, realitatea este total diferită. 800 de mii de pensii vor rămâne la același nivel.

Aparent, legea pensiilor aduce un echilibru între beneficiile pensionarilor și contributivitate. În mod real legea este făcută să arunce un văl extrem de dens asupra modului de calculare a acestor pensii și doar să lasă iluzia unei creșteri a banilor acordați majorității pensionarilor, ale căror pensii cresc doar cu câțiva lei. Mulți dintre cei care au crezut că vor primi în plus măcar două-trei sute de lei s-au trezit că pe decizia de pensionare apar doar măriri de 10, 20 sau 30 de lei, și asta doar pentru ca PSD-PNL să bifeze că pensia a fost mărită.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate