Victorie în deplasare pentru Ceahlăul, în a treia etapă din Liga 2. Concordia Chiajna, învinsă cu 0-2

0

După două înfrângeri în noul sezon al Ligii 2, Ceahlăul Piatra-Neamț și-a reveni spectaculos astăzi, 17 august, în a treia etapă. Meciul s-a disputat în deplasare, cu Concordia Chiajna, și a fost difuzat pe frf.tv. După un joc bun al galben-negrilor, meciul s-a încheiat cu victorie clară pentru Ceahlăul, scor 0-2.

Golurile au fost marcate de Carl Davordzie în minutele 38 și 68. Carl Davordzie este un atacant de 24 de ani din Ghana, care a venit în această vară la CSM Ceahlăul prin transfer de la CFR Cluj Napoca. Ultima dată a jucat în Liga 3, la Gloria Bistrița. Carl Davordzie a semnat un contract pe două sezoane cu CSM Ceahlăul.

Portarul Ceahlăul, Laurențiu Brănescu, a aparat un penalty în minutul 45+1. Patrick Petre a ratat un penalty (50), iar Wiktorski a fost eliminat în final (90+3).

CS Mioveni va fi adversarul galben-negrilor în etapa a IV-a a sezonului 2024-2025 a Ligii 2. Partida CSM Ceahlăul – CS Mioveni va fi sâmbătă, 24 august 2024, de la ora 11:00. Detalii despre achiziția abonamentelor AICI.

Hai CSM Ceahlăul! 💛🖤

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate