Accident cu victime, în Neamț – Trei tineri au fost răniți în urma impactului

0

La data de 15 august a.c., în jurul orelor 21:40, pe bulevardul Roman Mușat, din Roman, a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea a 3 persoane.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat de 64 de ani, din Neamț, conducea o autoutilitară, ce aparține Serviciului Medicină Legală Neamț, pe bulevardul Roman Mușat, având în funcțiune semnalele luminoase, ajuns la intersecția cu strada Constantin Dobrogeanu Gherea, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, care nu ar fi oprit pentru a-i acorda prioritate.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 19 ani și a altor doi pasageri cu vârste de 19, respectiv 20 de ani, din primul vehicul.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului rutier.”, transmite Insp. Ciofu Ramona.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate