Cetățenii din Târgu-Neamț pot înregistra GRATUIT imobilele și terenurile în sistemul de Cadastru și Carte Funciară

0

Cetățenii care dețin imobile sau terenuri, cu sau fără construcții, pe raza UAT Târgu-Neamț trebuie să știe că au posibilitatea de a le înregistra gratuit în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Informația provine de la reprezentanții Primăriei orașului Târgu-Neamț, care au anunțat demararea lucrărilor în acest sens.

Lucrările de înregistrare sistematică vor fi realizate pentru imobilele din sectoarele cadastrale nr. 12, 107, 142, 140, 124 și 123. Acestea sunt finanțate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară prin Programul Național de Cadastru și Carte Funciară, care are ca scop înregistrarea tuturor proprietăților din România.

Joi, 25 iulie, la ora 12:00, în sala de ședințe a Primăriei Târgu-Neamț, va avea loc o întâlnire de informare pentru cetățeni, proprietari, posesori sau alți deținători legali ai terenurilor vizate. La această întâlnire vor participa și reprezentanți ai firmei autorizate care realizează lucrările de cadastru.

*Harta cu dispunerea sectoarelor cadastrale poate fi consultată pe site-ul Primăriei.

În plus, la nivelul Primăriei Târgu-Neamț a fost organizat un punct de informare și colectare a documentelor juridice. Aici, cetățenii, societățile comerciale, instituțiile publice și alte persoane interesate pot aduce documentele de proprietate asupra imobilelor pe care le dețin și pot solicita explicații suplimentare necesare pentru realizarea lucrărilor de cadastru. Punctul de informare se află la sediul Primăriei (Biroul Fond Funciar – Registrul Agricol) și este deschis de luni până vineri, între orele 10:00 și 16:00.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate