Urbea Food Fest revine la Piatra-Neamț, între 15 și 18 august

1
  • Vă așteaptă preparate de street food, ateliere de creație și sport, show-uri culinare și petreceri tematice

Urbea Food Fest, unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare din regiune, revine pe platoul Curții Domnești din Piatra-Neamț, între 15 și 18 august 2024. Aflat la a treia ediție, festivalul promite o experiență gastronomică de neuitat, cu preparate de street food, ateliere de creație și sport, precum și show-uri culinare susținute de unii dintre cei mai apreciați chefi români.

Urbea Food Fest, organizat de Asociația pentru Promovarea Industriei Ospitalității în parteneriat cu Primăria Piatra-Neamț, se angajează să respecte principiile ESG (Environmental, Social, Governance), promovând practici sustenabile precum zero waste și conservarea energiei și apei, prin parteneriate strategice cu companii precum EvoPack, Volta X Solar Systems și RetuRO SGR.

„Urbea Food Fest nu este doar despre mâncare, ci și despre comunitate, sustenabilitate și inovație. Este un loc unde tradiția și modernitatea se întâlnesc pentru a oferi experiențe memorabile. Ne dorim să punem în valoare producătorii locali și practicile zero waste, să aducem bucurie participanților prin ateliere, show-uri culinare și petreceri tematice, toate acestea într-un concept unitar care transformă acest festival într-o sărbătoare a gusturilor și a valorilor durabile”, afirmă Florin Maxim, președintele Asociației pentru Promovarea Industriei Ospitalității.

„Urbea Food Fest este unul dintre cele mai de succes evenimente gastronomice, iar faptul că pentru al treilea an la rând are loc la Piatra-Neamț, ne bucură și ne onorează. Este un festival dedicat întregii familii, cu bucătării din diverse colțuri ale lumii și, anul acesta, cu o componentă care accentuează și mai mult grija pentru mediu a organizatorilor. Vă invit să vă bucurați de gastronomie, de activitățile pentru copii și adulți și de restul surprizelor pregătite de Urbea Food Fest pentru dumneavoastră la Curtea Domnească din Piatra-Neamț!” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Programul Urbea Food Fest, precum și meniul digital al festivalului, pot fi accesate pe site-ul evenimentului.

În cadrul Urbea Food Fest, mult așteptatele demonstrații culinare vor fi puse anul acesta în scenă de Alex Cîrțu, Sebastian Soltan, Bogdan Lobonea, Alexandru Niță și Bogdan Puiu.

În tot acest timp, la diferitele standuri din cadrul festivalului, cei mici vor putea fi înscriși la ateliere precum: „Experimente în bucătărie”, „Atelier de creație florală”, „Atelier de pictură pe lemn” sau „Atelierele Fundației Autonom”.

Nu în ultimul rând, pentru încurajarea mișcării și a unui stil de viață sănătos, adulții vor putea participa la clase de Zumba, ateliere de Yoga și la ateliere de combatere a risipei alimentare.

Urbea Food Fest este un eveniment organizat cu sprijinul Aqua Carpatica, Food&Glory, Fundația Autonom, Monin, Evopack Romania, Volta X Solar Systems, RetuRO SGR. Partener media: Kiss FM.

Comunicat de presă

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mihai spune

    Nu am prins niciodată un astfel de eveniment, deoarece în această perioadă sunt plecat în concediu succes!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate