În timp ce noi dormeam, ei își trăiau ultimele clipe/Accident MORTAL în această dimineață pe un drum din Neamț (IMAGINI)

0

Două persoane au murit iar alte două persoane au fost transportate la spital ca urmare a unui accident rutier produs în satul Bozienii de Sus

La ora 4:00, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Ruginoasa la un accident rutier unde au fost implicate un autoturism (în care se afla doar conducătorul auto) și un atelaj hipo (în care se aflau trei persoane).
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman, IPJ și SAJ.

În urma accidentului rutier au rezultat patru victime: doi bărbați de 24 și 25 de ani care au fost transportați la spital de echipajele SMURD și SAJ și doi bărbați de aproximativ 24 de ani, ce se aflau in atelajul hipo, care prezentau semne incompatibile cu viața.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier, a transmis Căpitan Irina Popa – ISU Neamț.

Condoleanțe familiilor!

ARTICOL ACTUALIZAT CU INFORMAȚII OFICIALE, CLICK:

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate