Rapoartele de analiză a apei din municipiul Roman sunt publicate pe site-ul APAVITAL S.A.

0

Comunicat de presă

În spiritul deschiderii și transparenței față de utilizatorii serviciilor noastre, APAVITAL S.A. realizează și face publice lunar analize ale parametrilor apei potabile livrate beneficiarilor prin intermediul rețelelor de distribuție a apei din localitățile aflate în aria sa de operare. Pentru aceasta sunt analizate probe prelevate din mai multe puncte din sistemul de înmagazinare și distribuție a apei potabile, din întreaga arie de operare a APAVITAL S.A..

Parametrii apei potabile livrate sunt comunicați către beneficiarii serviciilor noastre prin publicarea rezultatelor analizelor efectuate pe site-ul APAVITAL S.A., la rubrica Calitatea apei. Începând de săptămâna aceasta sunt publicate pe site-ul APAVITAL S.A. inclusiv rezultatele analizelor apei potabile livrate către utilizatorii din municipiul Roman, acestea fiind plasate pe harta interactivă a ariei de operare a APAVITAL S.A. la punctul cu nr. 30, la adresa https://www.apavital.ro/harta-ariei-de-operare.

Calitatea apei care ajunge la robinetele beneficiarilor serviciilor noastre este prima prioritate a APAVITAL S.A. și orice sesizare privind calitatea apei este tratată cu maximă atenție. Din acest motiv, îi îndemnăm pe utilizatorii serviciilor noastre ca, ori de cate ori sesizează posibile probleme cu privire la calitatea apei, să nu ezite sa sune la 023.2969 și să facă o sesizare în acest sens. La apariția unor astfel de sesizări, la nivelul APAVITAL S.A. se iau măsuri pentru prelevarea de probe și se realizează analiza acestora, astfel încât să ne asigurăm că la robinetele beneficiarilor noștri ajunge apă de bună calitate, siguranța și sănătatea clienților serviciilor APAVITAL S.A. fiind mereu pe primul loc.

Compartimentul de presă APAVITAL S.A.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate