Cea mai mare campanie de sterilizare gratuită pentru câinii din județul Neamț

0

Comunicat de presă

Informăm proprietarii de câini din județul Neamț că în perioada 19 – 23 august 2024 va avea loc o campanie de sterilizare gratuită în Piatra Neamt, Strada Apusului 19. Obiectivul este de a steriliza 400 de câini în cinci zile.

Atenție: Nesterilizarea câinilor reprezintă contravenție și se sancționează cu amendă de la 5000 la 10.000 lei conform art. 14 alin. (1) lit. b) din O.U.G. 155/2001.

De ce este important să sterilizați? Sterilizându-i, veți contribui la prevenirea bolilor, a puilor nedoriți, abandonului și cruzimii. Fiți responsabili!

Beneficiile sterilizării:

– Reduce riscul apariției tumorilor mamare

– Împiedică apariția tumorilor ovariene și a piometrului

– Împiedică apariția cancerului testicular

– Previne apariția problemelor de prostată – Elimină neplăcerile cauzate de manifestarea comportamentului sexual (marcarea teritoriului, etc.)

– Animalele sterilizate trăiesc mai mult!

Animalele nu trebuie să mănânce cu 12 ore înaintea sterilizării! De asemenea, vor avea nevoie de îngrijire după operație.

Campania de sterilizare este sponsorizată de asociația franceză Mukitza în colaborare cu asociația germană Netzwerk Rumänien Streuner. Clinică mobilă: Darius Vet. Partener Media: HamPiatraNeamt (Asociația Youth For Neamt) Logistică și rezervări: Mirela Arvinte, Diana Aron.

Atenție! Oricine dorește să participe în calitate de voluntar poate face acest lucru prezentându-se direct la locul de campanie prestabilit! Vă mulțumim foarte mult!

Rezervări:

  • 19/20/21 august 2024: 0756 780957
  • 22/23 august 2024: 0735 565002
  • Locație: Strada Apusului 19, Piatra Neamț

Link către Eveniment: https://www.facebook.com/share/aWknQJ6z1ZM5vCWa/

Asociatia Youth for Neamt

Davide Majola

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate