ULTIMA ORĂ: Accident grav în Neamț, cu victime încarcerate

0

În aceste momente, forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț intervin la un accident rutier produs în comuna Dobreni.

Din primele date, sunt 3 autovehicule implicate, iar două persoane sunt încarcerate.

Până la această oră, ambele victime au fost descarcerate, sunt conștiente și predate echipajelor medicale.

Alte trei persoane sunt asistate medical (o femeie și doi copii) de echipajele SAJ și SMURD.

ACTUALIZARE:

La ora 13:19, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Dobreni la un accident rutier în urma căruia două persoane au rămas încarcerate.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Dobreni, Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD), SAJ (trei ambulanțe) și IPJ.
În accidentul rutier au fost implicate 10 persoane ce se aflau în două autoturisme și o autoutilitară.
8 persoane, dintre care doi minori, s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Pompierii au acționat pentru descarcerare a două victime, pasagere în același autoturism. Cele două femei de 69 și 72 de ani, au fost predate conștiente, cu multiple traumatisme, echipajelor de la SAJ care le-au transportat la UPU Piatra-Neamț.
Alte două persoane din același autoturism, o femeie de 65 de ani și un bărbat de 75 de ani, au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU Piatra-Neamț.
O fetiță de 6 ani, însoțită de mama sa, a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Până la sosirea forțelor de intervenție, s-a acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la autoturismele implicate.
Pompierii au acționat pentru curățarea carosabilului și pentru îndepărtarea autoturismelor de pe partea carosabilă.

a transmis ISU Neamț

La data de 08 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 15C, în localitatea Dobreni.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 75 de ani din județul Bacău, conducea un autoturism pe DJ 155A în localitatea Dobreni, la pătrunderea pe DN 15C, nu s-ar fi asigurat și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Târgu-Neamț-Piatra-Neamț, după care este proiectat într-o autoutilitară care se deplasa pe sensul opus.

În urma impactului, a rezultat rănirea a 6 persoane, 4 majori și 2 minori, care au fost transportate la o unitate medicală.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

a transmis Ap Atomei Andreea – IPJ Neamț

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate