În Piața Centrală găsiți gustul autentic al lactatelor și cărnii de oaie de la familia Solomon din Dumbrava Roșie [MADE IN NEAMȚ]

0

Familia Solomon, formată din Costel și Mihaela, din satul Izvoare, comuna Dumbrava Roșie, reprezintă un pilon al tradiției locale în creșterea oilor și producția de lactate. Cu o experiență de peste 30 de ani în această activitate, moștenită de la tatăl lui Costel, un adevărat gospodar și iubitor de animale, familia Solomon a dus mai departe această pasiune, ajungând astăzi să dețină un impresionant efectiv de 1500 de ovine.

Activitatea familiei nu se rezumă doar la producția de lactate, ci include și un important segment de export al mieilor, răspunzând astfel cererii ridicate de pe piețele internaționale.

Pentru cei care doresc să se bucure de gustul autentic al produselor din lapte de oaie, standul familiei Solomon din Piața Centrală din Piatra-Neamț este deschis zilnic. Aici, veți găsi o selecție de produse tradiționale: caș de oi, urdă, telemea, burduf de oi, precum și carne de miel proaspătă, toate realizate cu grijă și respect pentru tradiția locală.

Fiecare produs oferit de familia Solomon este o mărturie a dăruirii și muncii lor neobosite, garantând clienților o experiență culinară autentică, de o calitate incontestabilă. Alegând să cumpărați de la standul familiei Solomon, nu doar că sprijiniți un producător local dedicat, dar vă bucurați și de produse realizate cu pasiune și respect pentru tradiție.

O mână de oameni muncesc cu mâinile lor și mai produc ceva în acest județ. Sprijină oamenii care fac așa ceva în Neamț, cumpărând produsele lor înainte ca ei să dispară.

Susținem producătorii locali – O campanie MADE IN NEAMȚ

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate