Coșmarul cel mai mare al unui părinte, acela de a-și îngropa copilul, a devenit o realitate insuportabilă pentru o familie din NEAMȚ/Ce a fost în sufletul ei, s-a stins o dată cu ea…

0

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, un echipaj medical a intervenit ieri, 6 august cu puțin înaintea orei 16.00 la Vaduri.

La fața locului a fost identificată o persoană sex feminin în vârstă de 17 ani, găsită decedată prin spânzurare.

La caz s-a deplasat un echipaj cu asistent medical, persoana decedată rămânând la locul solicitării, a transmis SAJ Neamț.

COMUNICAT IPJ:

La data de 06 august a.c., în jurul orei 15:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați cu privire la faptul că, o minoră în vârstă de 17 ani, din localitatea Alexandru cel Bun, a fost găsită spânzurată în locuință. Trupul minorei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru stabilirea cauzei decesului. În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Condoleanțe familiei!

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate