Invitație la cea de-a Doua Ediție a „Gârcina Fân Fest”, 10 August – O ocazie perfectă de a celebra cultura și tradițiile locale

0

Primarul comunei Gârcina, Gontaru Gavril Mihai, invită toți cetățenii să participe la cea de-a doua ediție a festivalului „Gârcina Fân Fest”, care va avea loc sâmbătă, 10 august, la ora 15:00. Evenimentul se va desfășura la intrarea în satul Almaș, pe partea dreaptă.

„O să ne bucurăm împreună de un festival în aer liber, plin de surprize și momente memorabile. Anul acesta, avem o frumoasă colaborare cu Carmen Saeculare și Consiliul Județean Neamț”, a declarat primarul Gontaru Gavril Mihai.

El a exprimat dorința de a vedea reuniți toți gârcinenii, inclusiv pe cei care s-au întors din străinătate, și a invitat cu căldură cetățenii din localitățile învecinate să participe la eveniment.

Festivalul promite o atmosferă deosebită, cu activități și spectacole menite să încânte participanții. „Gârcina Fân Fest” este o ocazie perfectă de a celebra cultura și tradițiile locale, alături de întreaga comunitate.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate