Mesajul lui Adrian Niță după încheierea Festivalului Internațional de Folclor „Ceahlăul”: „Orașul nostru a vibrat din nou”

0

În cadrul celei de-a XXV-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor „Ceahlăul”, orașul nostru a fost martorul unei veritabile sărbători culturale. Primarul ales de pietreni, Adrian Niță, a transmis un mesaj plin de apreciere și recunoștință, subliniind importanța acestui eveniment pentru comunitate. El a remarcat vibrația și entuziasmul cu care a fost întâmpinat festivalul, dar și semnificația profundă a păstrării moștenirii noastre folclorice. În același timp, Adrian Niță a felicitat Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț și pe doamna manager Carmen Elena Nastasă pentru organizarea impecabilă, apreciind eforturile de a aduce pe scenă artiști de excepție și de a oferi spectacole de o calitate artistică remarcabilă.

Orașul nostru a vibrat din nou cu ocazia desfășurării celei de-a XXV-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor „Ceahlăul”, un eveniment de mare importanță pentru comunitatea noastră. Acest festival ne-a reamintit cât de bogată și variată este moștenirea noastră folclorică și cât de important este să o păstrăm vie pentru generațiile viitoare. Totodată, ne-am bucurat admirând portul și muzica tradițională a invitaților de peste hotare care au participat la acest festival.

Felicit Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț și pe doamna manager Carmen Elena Nastasă, pentru organizare și pentru eforturile depuse în aducerea pe scena acestui festival a unor artiști de excepție! Spectacolele prezentate au fost o adevărată sărbătoare a tradițiilor, iar calitatea lor artistică a fost cu adevărat impresionantă.

Îi felicit pe toți artiștii care au urcat pe scenă și au împărtășit cu noi fragmente din folclorul autentic. Participarea lor a fost esențială pentru succesul acestui festival, oferindu-ne tuturor prilejul de a ne bucura de dansuri, cântece și costume tradiționale care ne amintesc de identitatea noastră culturală!”,

a transmis Adrian Niță.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate