Intervenție salvatoare a jandarmilor nemțeni la Debarcader

0

În data de 3 august, în jurul orei 20.30, pe timpul desfășurării manifestării cultural-artistice și promoționale Sărbătoarea Muntelui Ceahlău, în zona Debarcader, din comuna Ceahlău, județul Neamț, jandarmii aflați în dispozitivul de asigurare a ordinii publice au fost solicitați de către o persoană de sex feminin, pentru a interveni în cazul unei femei aflate în stop cardio–respirator.

Jandarmii s-au deplasat de îndată, în cel mai scurt timp, la fața locului și au gasit persoana de sex feminin care era inconștientă.
Până la sosirea echipajului medical, jandarmii împreună cu două persoane de sex feminin au reușit să stabilizeze starea femeii.
Persoana în cauză a fost preluată de către echipajul medical și transportată la Spitalul Bicaz, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.
Vă reamintim că ne puteți solicita sprijinul, ori de câte ori este nevoie, fie în mod direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Jandarmii nemțeni sunt mereu la datorie, pentru ca dumneavoastră să fiți în siguranță!

*Comunicat de presă -IJJ Neamț

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate