Lucrări de asfaltare pe străzile Nicu Albu și Obor

0

Comunicat Primăria Piatra-Neamț

Primăria Piatra-Neamț, prin societatea Publiserv S.A, încheie în această perioadă o serie de lucrări de reparații și de așternere a covorului asfaltic în zona „Obor” a municipiului. În ultimele două săptămâni, echipele specializate ale societății au executat operațiunile pregătitoare (reparații, frezare) și asfaltare pe străzile Nicu Albu, Obor și Bujorului, pe o lungime totală de circa 1,3 kilometri. În această perioadă, muncitorii și utilajele își desfășoară activitatea pe strada Obor, între zona comercială și bretelele spre stația de carburant și strada Petru Rareș.

O altă echipă a societății este mobilizată în această perioadă pentru amenajarea cu pavele a trotuarelor din Piața Mihai Kogălniceanu (zona Dioda, spre Piața Centrală).

În luna iulie, au fost executate lucrări de asfaltare pe străzile Gavril Galinescu și Plantelor. De asemenea, au fost făcute operațiuni de reparații și nivelare a drumului pe strada Băncii. Tot luna trecută, au fost curățate rigolele de scurgere de pe strada Aleea Tineretului (drumul spre ștrand).   

În paralel, lucrătorii societății Publiserv efectuează și reparații punctuale la sesizările cetățenilor. O altă activitate curentă este cea de curățare a rețelei de canalizare pluvială, astfel de operațiuni fiind executate recent pe străzile Fermelor, Dimitrie Leonida, Bistriței și pe Bulevardul 9 Mai.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate