Conferința Ordinară PSD Neamț, bilanț și perspective de viitor

0

Joi, 1 august, în municipiul reședință de județ, s-a desfășurat Conferința Ordinară PSD Neamț, etapa a doua.

Cu acest prilej, au fost aleși cei 44 de delegați nemțeni care vor reprezenta organizația la Congresul Partidului Social Democrat, programat să aibă loc la București, pe data de 24 august 2024. În cadrul acestui congres, partidul își va alege președintele și structura de conducere națională.

Totodată, s-a decis ca PSD Neamț să îl susțină pe dl Marcel Ciolacu pentru un nou mandat de Președinte al partidului. Hotărârea a fost adoptată cu votul unanim al membrilor prezenţi la conferință (197).

Un alt punct important de pe ordinea de zi a fost evaluarea situației din județul Neamț, după alegerile locale din 9 iunie. Social-democrații nemțeni au obținut 16 consilieri județeni, iar Daniel Vasilică Harpa este probabil singurul primar care devine președinte de Consiliu Județean. De asemenea, PSD Neamț a câștigat 40 de mandate de primar și un număr semnificativ de mandate de consilier local (453)

„În campanie, 𝒂𝒎 𝒅𝒆𝒎𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒂𝒕 𝒄𝒂̆ 𝑷𝑺𝑫 𝑵𝒆𝒂𝒎𝒕̦ 𝒂 𝒓𝒂̆𝒎𝒂𝒔 𝒖𝒏𝒊𝒕 𝒔̦𝒊 𝒂𝒑𝒓𝒐𝒑𝒊𝒂𝒕 𝒅𝒆 𝒐𝒂𝒎𝒆𝒏𝒊. Rezultatul alegerilor ne arată că oferta noastră electorală a fost susținută atât de realizări majore în județ, cât și de candidați apreciați de locuitori, pentru funcțiile de primar, consilier local sau județean.

Vreau să îmi felicit colegii pentru munca depusă și să le transmit celor care intră în curând în primul lor mandat că munca cea mai grea, cea administrativă – în folosul oamenilor locului – începe în toamnă, odată cu depunerea jurământului.

Până atunci, ne concentrăm atenția pe formarea de majorități în consiliile locale și creionăm proiectele de viitor,” a declarat Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamț și președintele ales al Consiliului Județean Neamț.

Echipa social-democrată din Neamț continuă promovarea intereselor județului și consolidarea poziției organizației județene pe scena politică națională.

______

Biroul de Comunicare PSD Neamț

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate