Un cuplu care locuia într-un cort la marginea drumului, în Piatra-Neamț, determinat de Poliția Locală să renunțe la locuința improvizată

0

Două persoane care locuiau într-un cort pe strada Digului din Piatra-Neamț au fost determinate de polițiștii locali să renunțe la ”locuință” și să caute soluții pentru a avea un trai decent.

Polițiștii locali de ordine publică și un echipaj de la Compartimentul Protecția Mediului, însoțiți de un reprezentant al Direcției de Asistență Socială – Primăria Piatra Neamț, au reușit să-i determine pe cei doi amatori de camping la marginea drumului, să-și desființeze singuri ”gospodăria” amenajată pe spațiul verde. Aceștia campasersă în zonă și organizaseră o adevărată gospodărie cu anexe, încă din primăvara acestui an, refuzând categoric cazarea în centrul din cartierul Speranța.

Cei doi, un bărbat și o femeie cu vârste de 48, respectiv 42 de ani, au lucrat pentru o vreme în străinătate însă au decis să se întoarcă la Piatra Neamț și să-și petreacă timpul pe străzi, în adăposturi improvizate. Au fost îndrumați să se prezinte la sediul D.A.S., pentru a beneficia de sprjin și suport în vederea obținerii unei locuințe sociale, a documentelor de identitate și eventual a unui ajutor social până la găsirea unor locuri de muncă. Zona a fost igienizată de ”proprietarii” locuinței improvizate și rămâne sub supravegherea echipajelor de Poliție Locală, astfel încât cuplul să nu recidiveze în privința ocupării domeniului public cu adăposturi improvizate.

informează Poliția Locală Piatra-Neamț

FOTO: Poliția Locală Piatra-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate