Un nou proiect impresionant al COMES SA este în drum spre Nigeria

0

Un nou proiect frumos livrat de COMES S.A., renumita companie din Săvinești, constă în 4 vase de stocare GPL și Propan, împreună cu accesorii – scări, platforme, macarale. Toate acestea sunt în drum spre Nigeria, urmând a fi instalate într-un parc industrial de stocare de gaze.


În Nigeria, căutarea unor surse de energie curate și eficiente este esențială. Gazul petrolier lichefiat (GPL) și gazul Propan câștigă importanță în structura energetică a țării.
În imagini, 𝐏𝐫𝐨𝐩𝐚𝐧𝐞 𝐒𝐭𝐨𝐫𝐚𝐠𝐞 𝐁𝐮𝐥𝐥𝐞𝐭𝐬 4 buc. la diametru 3,5 metri, lungime 28 metri, înălțime 3,8 metri, greutate 70 tone fiecare fabricate din oțel Carbon special.
Scopul COMES S.A. în cadrul acestui proiect: proiectare mecanică, achiziția materiei prime, fabricație, certificare ASME U stamp, ambalare maritimă.
Contractul cuprinde în total 6 vase de stocare Propan și 11 vase de stocare GPL, in valoare de 7 mil. dolari.
𝐒𝐭𝐨𝐫𝐚𝐠𝐞 𝐁𝐮𝐥𝐥𝐞𝐭𝐬 sunt structuri orizontale pentru stocarea gazului lichid. Structura cilindrică oferă un design robust pentru a fi utilizat în rafinării și aplicații de petrol și gaze.
Rămâneți alături de noi pentru a urmări progresul acestui proiect impresionant!

este mesajul transmis de COMES SA

FOTO: COMES SA

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate