Tânăr tâlhărit în taxiul pe care îl conducea (NEAMȚ/VIDEO)

0

La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 18.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman a fost sesizați 112 de către un tânăr de 28 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18.20, în timp ce tânărul se afla staționat cu autoturismul tip taxi pe Bulevardul Roman Mușat, în autoturism ar fi intrat două persoane, un bărbat și o femeie, care i-ar fi solicitat efectuarea unei curse.

După ce ar fi pornit autoturismul, bărbatul folosindu-se de un cuțit l-ar fi deposedat de portofelul în care avea aproximativ 900 de lei,  și de telefonul mobil, după care ar fi părăsit autoturismul.

Au fost alertate patrulele din teren cu privire la semnalmentele și vestimentația persoanelor bănuite de comiterea faptei, acestea fiind depistate după aproximativ 10 minute de patrula de siguranță publică și conduse la sediul unității de poliție.

Bunurile au fost găsite asupra celor doi, fiind recuperate în totalitate.

În urma administrării materialului probator, față de persoanele în cauză, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Roman și o tânără în vârstă de 19 ani, din Doljești, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa/Video: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate