Cristina Păvăluță, Director General al DGASPC NEAMȚ – DREPT LA REPLICĂ

0

În virtutea dreptului la replică şi a corectei informări a opiniei publice, în legatură cu articolul  apărut în Ziar Piatra Neamț, în data de 29 iulie 2024, sub titlul „În plin scandal cu căminele din județ, șefa DGASPC Neamț apare în fotografii pe Facebook petrecând la un hotel de top din Saint-Malo, Bretania – Franța”, articol care conţine informaţii eronate și tendențioase, vă adresez rugămintea să publicați următoarele precizări:

– Subsemnata Cristina Păvăluță, Director General al DGASPC Neamț, mă aflu în concediul legal de odihnă din data de 19 iulie 2024, concediu aprobat potrivit reglementărilor legale în vigoare și efectuat în afara țării, potrivit unei programări.

– Fotografiile prezentate în articolul la care se face referire sunt făcute înainte de situația semnalată de Consiliul de monitorizare privind controlul efectuat la CRRN Războieni, în data de 24.07.2024. Aceste fotografii au fost postate pe o rețea de socializare fără știrea și acordul meu. Ele au fost folosite, în mod tendențios, inducând ideea că „ În timp ce bolnavii din căminul administrat de DGASPC Neamț trăiesc în condiții de mizerie și sunt neglijați, directoarea instituției se bucură de vacanță și se distrează.”

– Asigur opinia publică de faptul că situația semnalată la centrele pentru adulți aflate în structura DGASPC Neamț reprezintă o prioritate, este analizată cu celeritate și, în cel mai scurt timp, după finalizarea tuturor verificărilor și a controalelor efectuate, voi informa opinia publică despre toate concluziile și măsurile care se vor lua.

Cristina Păvăluță – Director General al DGASPC Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate